2K, Summer Game Fest 2024'te Sevilen Serinin Yeni Oyununu Duyuracak

19.05.2024 14:51 Mehmet Tandoğan

 
Önemli oyun serileri ile karşımıza çıkan yayıncı 2K yepyeni açıklamalarda bulundu. Ortaya çıkan bilgilere göre Summer Game Fest 2024 etkinliğinde sevilen serilerin birinin yeni oyunu duyurulacak. Belirtilen etkinlik 8 Haziran tarihinde Türkiye saati ile 00:00’da gerçekleştirilecek.
 
Mafia veya BioShock serisinin yeni oyunu olabilir
 
 
Summer Game Fest 2024 etkinliğinde bildiğiniz üzere birden fazla önemli oyun stüdyosu bu sunuma katılım sağlayacak. Burada geliştiriciler ve yayıncılar yeni oyunlarını sergileyecek ve hem mevcut oyunlarından hem de yeni oyunlarından yeni fragmanları ve içerikleri kullanıcılara sunacak. Dolayısıyla heyecan verici bir Haziran ayının bizleri beklediğini söyleyebiliriz.
 
Şimdi ise 2K, Summer Game Fest sunumu içerisinde yeni bir seri oyunun duyurulacağını aktarıyor. Oyun hakkında daha fazla bilgi verilmezken Take-Two Interactive Software (2K’nin üst kuruluşu) daha önce yeni bir Mafia oyunu ve yeni bir BioShock oyununun geliştirilmekte olduğunu doğrulamıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 1 Saat önce Sony'den Türk Mitolojisi'ni Konu Alan Oyun (Video) 1 Saat önce 2si1: Call of Duty Black Ops 6, Cyberpunk 2077 Geliştirmesi ve Dahası (Video) 2 Saat önce Kart Temalı Strateji Oyunu Call of Myth Yakında Geliyor 2 Saat önce The Exit 8'in Devamı Platform 8 Çıktı: Uzak Doğu Temalı Korku 01 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler