2K Temkinli Olmak İstiyor

2K şimdiye dek yaptığı işler ile saygı kazanmış stüdyolardan bir tanesi.
13.07.2011 11:52 Burçin Aygün

 
     2K'in başkanı Christoph Hartmann'a göre firmaları aynen Miramax'in sinemada yaptığı gibi yenilik ve kârlılığı bir arada götürmek istiyor. Bunu da sağlam ve akıllıca adımlar atarak gerçekleştirmek niyetinde.

     MCV'ye konuşan Hartmann, stüdyolarının aynı anda pek çok şeyi, bir kerede yapma niyetinde olmadığının altını çiziyor. Hayalinin, Miramax adlı film şirketinin ilk günlerinde olduğu gibi kaliteli filmler ve kaliteli tanıtımlar şeklinde ürün geliştirmek istediğini söyüyor.

     Konuyu efsanevi X-Com'a da taşıyan Hartmann, bu serinin de aynı kurallara uygun bir biçimde diriltilmesi gerektiğini söylüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Bureau: XCOM Declassified Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Marin Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 20 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 1 Saat önce EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 1 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 2 Saat önce GeForce NOW kütüphanesine 22 Yeni Oyun Dahil Oluyor: Tam Liste 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Tamamlandı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler