3DS'teki AR Kart Sistemi ile 18 m'lik Mii Yaptılar

21.03.2011 11:33 Ersin Kılıç


     Nintendo'nun yeni el konsolu 3DS, gözlüksüz 3D imkanı dışında birçok yeniliği de beraberinde getirdi. Bu yeniliklerin başında ise şüphesiz AR Kart sistemi geliyor. 
 
     AR Kart sistemi bildiğiniz gibi kutu içerisinden çıkan kartları 3DS kamerasına okutmanız ile aktifleşiyor. tabi kartların kaybolması durumunda veya işin eğlencesi için farklı yöntemlerde mevcut. Örneğin aynı kartı laptop, iphone veya tablet pc ekranından da 3DS'e okutabiliyorsunuz. Kartın boyutuna göre ekranda gözüken Mii veya diğer karakterlerde bir hayli büyüyor.
 
     İşte Japon oyuncularda bunu fırsat bilerek tam 18 metre boyunda bir Mii karakteri oluşturmuşlar. Tetsujin 28-go adlı heykelin önünde bu projelerini hayata geçirmişler. Bu ilginç ve bir o kadar da uğraş getiren işlemi aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 3 Saat önce Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 3 Saat önce Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 4 Saat önce Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 4 Saat önce Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler