Analistler: E3 Fuarında Wii 2 Duyurulabilir

Nintendo'nun yeni nesil konsolu için bir çok tasarım fikri ortaya çıkacaktır
11.03.2011 12:27 Alkan Adakaner


      Nintendo'nun Wii ile çok büyük bir başarı yakaladığı inkar edilemez. Şubat ayında Amerika'daki satış rakamlarına bakmak bile konsolun hala büyük bir ilgi gördüğünü gösteriyor. Buna rağmen dünya devi firmanın Wii 2'yi kısa bir süre sonra duyurabileceği söyleniyor.
 
     Stern Agee analisti Arvind Bhat, Nintendo'nun sonraki nesil konsolunu E3 fuarında duyurmasının sürpriz olmayacağını ve gelecek yılın başında da cihazı tam olarak tanıtabileceğini söyledi.
 
      Buna rağmen sonraki nesil Xbox ve Playstation için henüz erken olduğunu ve 2-3 yıldan önce Microsoft ve Sony'nin yeni bir adım atmayacağı söyleyen Bhat'ın tahminleri bakalım doğru çıkacak mı?
 
     Yine de Wii satışları bu kadar iyi giderken Nintendo'nun yeni bir konsol çıkarmayı düşünmesi pek de mümkün görünmüyor. Üstelik rakiplerinden 2 yıl önce piyasaya çıkması gerçekten de Nintendo'ya avantaj sağlar mı? Eğer yenilikçi bir teknoloji ile çıkacaksa hayır, çünkü rakipleri de benzer teknolojiyi konsollarına uyarlayacak zamana sahip olacaktır. Bu gerçekten de alınması zor bir karar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler