Başkasının Steam Hesabını Hacklemeye Çalışırken Kendisi Hacklendi

29.04.2014 18:16 Ömür Gencer

                               
    Kendini Greg adında bir Valve çalışanı olarak tanıtan 13 yaşındaki çocuk MSN üzerinden irtibata geçtiği bir Steam kullanıcısının hesabını hacklemeye çalışmış. Hesabınızda birden fazla IP tespit edildi diyerek karşı tarafı kullanıcı bilgilerini vermeye ikna etmeye çalışan bu ufaklık, gerçekten de çok yanlış bir kullanıcıya çatmış.
 
     "Birileri sizi hacklemiş ya da bilgisayarınızda keylogger bulunuyor. Üyelik bilgilerinizi verirseniz bu durumu düzeltebilirim" diyen bu 13 yaşındaki çocuk hacklemeye çalıştığı kullanıcı "Bak Greg! MSN hesabımı nasıl buldun bilmiyorum. Çok da umurumda değil. Senin aksine ben gerçekten Valve'da çalışıyorum. Hiçbir Valve çalışanının kullanıcılarla MSN üzerinden irtibata geçmeyeceğini ve kullanıcı bilgilerini istemeyeceğini biliyorum. Bu yaptığın kullanım koşullarına çok aykırı bir durum. Hesabını tamamen kaybedebilirsin. Eğer bana bilgilerini verirsen ilk defa kullanım koşullarını ihlal ettiğin için hesabını sadece 3 gün kapatırım." deyince birden korkup dut yemiş bülbül gibi tüm kullanıcı bilgilerini vermeye başlamış. Şifreyi verdikten sonra hesabından çıkıp bir daha giremeyen küçük hacker, karşısındaki "Greg, Valve sana asla kullanıcı bilgilerini sormaz. Valve için falan çalışmıyorum ama seni fena kekledim." deyince birden çılgına dönmüş.
 
     Son çırpınışlarında "13 yaşındayım. Hesabını çalmaya çalışmadım. Sadece şaka yapıyordum. O oyunları almak için 1 yıl para biriktirdim. Lütfen hesabımı geri ver. " diyen Greg(!)''e cevap olarak "Git çim falan biç " diyen Steam kullanıcısı küçük çocuğu adeta yerle bir etmiş.

     Eğer bu ikilinin arasında geçen tüm konuşmayı görmek isterseniz konuşmaya buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Like A Dragon Serisinin Yeni Oyununun Yolda Olduğu Bildirildi 7 Dk önce Disney, Mobil Platform İçin Pixel RPG Adlı Oyunu Duyurdu 1 Saat önce Gran Turismo 7'nin Bir Sonraki Güncellemesi Altı Yeni Arabayı Getiriyor 2 Saat önce Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 16 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 16 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler