Battlefield 1'den Yeni Detaylar

Burada yel değirmenine çarpıp yıkmak için düşmekte olan hasar almış bir uçak görüyoruz.
11.05.2016 14:08 Gökhan Yılmaz

 
      Battlefield'ın resmi Twitter hesabından sorulan sorulara verilen cevaplarda oyunun sunucu listelerine sahip olacağını ve hasar alan araçların oyunda etki göreceğini öğrendik.
 
     Battlefield 3 ile birlikte bizlere sunulan Battlelog, bu oyunda da olacak mı bilmiyoruz ama PC'de istediğimiz sunucuya girerek oynamaya devam edeceğiz. Umarız tüm sistem yine internet tarayıcıları üzerinden zorunlu olmaz da oyun içerisinde de sunuculara erişebiliriz. 
 
     Tanıtım videosunda hasar alan uçak üzerine ise, elbette zarar göreceği ve bunun da aracın performansını etkileyeceği cevabı verilmiş. Yani kanadınızın bir parçasını kaybederek denge problemleri ile karşılaşabilirsiniz. Fakat, atlarda(Multiplayer'da olacaksa) nasıl işleyecek bilmiyorum. Bildiğim bişey varsa, o da eğer at varsa ona bomba bağlayıp düşmanın üzerine sürenler olacaktır. Elbette kısa bir cevap verildiği için bu hasar olayının önceki Battlefield'larda olduğu gibi Disabled şeklinde sığ bir şekilde olması da mümkün, ama umarız daha dinamik bir sistem geliştirilmiştir.
 
     Bu dönem ile ilgili çok fazla bilinmeyen var. Mesela o zamanlar tanklarda bile iletişim güvercinlerle kuruluyordu ve bir tankı 6-8 kişi aylarca içerisinde yaşayarak hiç çıkmadan kullanıyordu (Gerçi tankların yine tek başınıza kullanılabileceği açıklandı). Yeni detaylar geldikçe sizlere aktarmaya çalışacağız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 1 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 35 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 1 Saat önce Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 1 Saat önce GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 2 Saat önce Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 3 Saat önce The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler