Blizzard, BlizzCon'da Xbox One İçin Bir Duyuru Yapabilir

10.10.2015 21:15 Samet Konuksal


    Diablo serisini saymazsak Blizzard'ı genellikle PC odaklı bir şirket olarak tanımlayabiliriz. Her sene hayranlarıyla bir araya geldiği BlizzCon etkinliği düzenleyen Blizzard, bu seneki etkinlikte Xbox One için bir duyuru yapacak gibi görünüyor.
 
    Yapılan açıklamalara göre Microsoft ile Blizzard, BlizzCon 2015'i Xbox One'da canlı olarak yayınlamak için bir anlaşma gerçekleştirdi. Bunun haricinde Microsoft'un önemli isimlerinden Major Nelson, BlizzCon için 5 tane davetiye dağıtacağını duyurdu.
 
    Tabii ki bir anda parlayan Microsoft ve Blizzard ilişkisinin sadece bir yayın anlaşmasından ibaret olduğunu söylemek güç. Böyle bir hazırlığın altından BlizzCon'da Xbox One ile ilgili bir duyuru görmek olası. Yeni Diablo 3 ek paketi mi dersiniz yoksa Heartstone'un ya da Overwatch'ın konsol sürümü mü? Sorunun cevabı için 6-7 Kasım tarihlerini beklememiz gerek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Oynaması Ücretsiz Bleach: Brave Souls Switch Konsoluna Geliyor 46 Dk önce Enotria: The Last Song Fiziksel Sürümleri Duyuruldu 1 Saat önce MARS 2120'nin Tam Sürüm Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler