Bloodborne Avcı Heykeli $800 Fiyat ile Ön Siparişe Açıldı

22.05.2017 08:42 Gazali Çetinkaya

 
   Sideshow Collectibles ile Prime 1 Studios, yeni Bloodborne heykelini tanıttı.
 
    Oyundaki ana karakterimiz avcıya odaklanan bu heykel yaklaşık olarak 32 inç (81 cm) boyunda ve bazı parçaları da yer değiştirilebilir türden. Örneğin karakterin sağ eline testere veya balta silahı alınabiliyor. Ayrıca sokak lambası veya sokak direği arasında da seçim yapılabiliyor.
 
            
 
   Bloodborne avcı heykeli şu anda ön siparişte bulunuyor ve fiyatı da 800 dolar. Heykel için tahmin edilen teslim tarihi ise Temmuz 2018 - Eylül 2018 arası olarak listelenmiş.
 
   Heykelin bulunduğu siteyi buradan ziyaret edip daha fazla bilgi ve görsele ulaşabilirsiniz.
 
   Sony Interactive Entertainment ve FromSoftware ortaklığıyla sunulan aksiyon rol yapma oyunu Bloodborne 24 Mart 2015'te çıkış yaptı ve oyun şu anda PlayStation 4 üzerinde ulaşılabilir durumda. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bloodborne Platformlar: PS4 Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler