Bloodborne'a 9 GB'lık Bir Güncelleme Geldi

21.11.2015 13:46 Ömür Gencer


       From Software'in PlayStation 4'e özel yapımı Bloodborne için büyük bir güncelleme yayınlandı. The Old Hunters eklenti paketinin çıkışından hemen önce yayınlanan bu eklenti paketi tam olarak 9 GB boyutunda.
 
      Paylaşılan bilgilere göre güncelleme oyuna The Fedaration adında yeni bir Covenant getiriyor. Bunun yanında yeni co-op NPC partnerleri ve bu yeni NPCleri Chalice Dungeon'a getirmenizi sağlayacak antik "summoning bell" gibi içerikler oyuna geliyor.
 
       Bloodborne'un The Old Hunters adlı eklenti paketi 24 Kasım'da çıkışını yapacak. Bu eklenti paketi ana oyunda ismini duyduğumuz "legendary hunter karakterlerini konu alacak ve geçmişteki bu karakterlerin sonsuza kadar hapsedildiği kabus dünyasında geçecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bloodborne Platformlar: PS4 Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler