Bu Hafta Çıkış Yapacak Oyunlar

04.07.2016 09:30 Gazali Çetinkaya

 
   Yaz ayları oyun açısından her ne kadar sonbahar ve kış dönemi gibi dolu dolu geçmese de bu hafta kullanıcıları bekleyen birkaç güzel oyun var. 
 
   Bunlardan birisi ise Inside. Limbo'nun yapımcıları DeadPlay tarafından geliştirilmiş olan platform oyunu Xbox One'dan sonra PC için de geliyor. Tek oturuşta bitecek kadar kısa olmasına rağmen sunduğu deneyim ile oynanmayı kesinlikle hak ediyor. Inside'ın Steam üzerinde 31 TL'den satıldığını da hatırlatalım.
 
   Bunun dışında eğer taktiksel bir RPG arıyorsanız Banner Saga 2 bunun başarılı örneklerinden. 19 Nisan tarihinde PC için sunulmuş olan oyun konsolllar için de geliyor. Xbox One sahipleri ise bu oyunu ücretsiz olarak indirebilirler.
 
   Tüm liste ise şu şekilde.
 
5 Temmuz
 
Rocket League: Collector’s Edition (PS4, Xbox One)
Romance of the Three Kingdoms 13 (PC, PS4)
The Banner Saga 2 (PS4, Xbox One)
Energy Hook (PS4)
Furi (PS4)
Lost Sea (PC, PS4)
Lumo (Vita)
Metal Slug Anthology (PS4)
 
7 Temmuz 
 
Inside (PC)
 
8 Temmuz 
 
Hawken (PS4, Xbox One)
Carmageddon: Max Damage (PS4, Xbox One)

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler