Call of Juarez: Gunslinger Steam'de Ücretsiz

10.12.2021 20:53 Mehmet Tandoğan

 
 
Techland tarafından geliştirilen ve yayınlanan Call of Juarez: Gunslinger, Steam üzerinde ücretsiz oldu. 14 Aralık'a kadar Steam kütüphanenize ekleyebilirsiniz. 
 
Altın madeninin tozundan, içki barının kirine kadar Call of Juarez Gunslinger, Vahşi Batı öykülerine gerçek bir saygı duruşu niteliği taşıyor. Batı’nın en ünlü kanun kaçaklarının izindeki acımasız bir kelle avcısının destansı ve şiddet dolu yolculuğunu yaşayın. İnsan ve efsane arasındaki çizgiyi bulanıklaştıran bu macera, Eski Batı’nın en büyük efsanelerinin arkasındaki konuşulmamış gerçekleri anlatıyor. 
 
Öne Çıkan Özellikler
 
- Efsanevi kanun kaçaklarıyla tanışın: Billy the Kid, Pat Garrett, Jesse James… Batı’nın en ünlü silahşorlarıyla yüzleşin ve efsanelerin arkasındaki bilinmeyen öyküleri yaşayın.
- Kanunsuz diyarlarda dolaşın: Eski Batı’nın vahşi diyarlarında iz sürün ve şaşkınlık veren Vahşi Batı arka planında destansı bir maceraya tanık olun.
- Kendi kanununuzu koyun: Bacağınıza bağlı silah askısıyla, tamamı silah savaşlarıyla geçen bir yolculukta acımasız bir kelle avcısına dönüşün.
- Ölümcül çatışmalardan sağ çıkın: Tabanca kullanma sanatını, tüfekle ateş etmeyi, mermilerden kaçmayı ve ölümcül kombinasyonlar yapmayı iyice öğrenip, düşmanlarınızı saniyeler içerisinde alt edin.
- Batı’nın en iyisi olun: Geliştirmek istediğiniz belirli çatışma yeteneklerini seçin ve Batı’nın en iyi silahşoru olmak için yeni atış yetenekleri edinin. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/204450/Call_of_Juarez_Gunslinger/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Juarez: Gunslinger Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 22 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 30 Haziran Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 30 Haziran GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler