Capcom, Street Fighter V Yapmak İstiyor, Ama...

28.07.2013 08:56 Alkan Adakaner


    Capcom bugüne kadar Street Fighter IV ve varyasyonlarından 6 milyondan fazla sattı. Doğal olarak bu oyundan yüksek miktarda kâr ettiğini düşünebiliriz. Buna karşın Street Fighter V için Capcom o kadar istekli görünmüyor.
 
    Street Fighter serisinin başındaki isim Yoshinori Ono'nun açıklamalarına göre yeni bir oyunu yapmanın maliyeti fazla olduğu için şu an Street Fighter IV'ün varyasyonları üzerinde durulacak. Ono, özellikle yeni nesil konsollardaki oyun maliyetlerinin fazlalığından yakınıyor.
 
    Şu sıralar 4'ü serinin önceki oyunlarından bir tanesi de yepyeni olmak üzere 5 yeni karakterle Ultra Street Fighter IV'ü hazırlayan Capcom'dna bir süre daha Street Fighter V'i beklememek gerekiyor gibi görünüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter IV Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 9 Temmuz 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler