Counter Strike: Go Betası Ertelendi

Counter Strike: Global Offensive, bilindik ve klasik CS haritalarını remastered olarak önümüze sunacak.
31.10.2011 20:13 Levent Polater

 
    Valve’den Chet Faliszek duyurdu, yeni Counter Strike'ı bekleyenler üzüldü. Maalesef Counter Strike: Global Offensive, daha önce Ekim ayında düzenleneceği belirtilen açık beta tarihini kaçıracak.
 
    Faliszek, betanın 1 veya 2 harita ile başlayacağını ve oyunun çıkışına yaklaştıkça yeni içeriklerin betaya ekleneceğini belirtti. Beta ilk olarak 10,000 tester ile başlayacak ve yeni bir crosshair ve extra silah infosu gibi yeni eklentiler içerecek. Peki betanın yeni tarihi ne zaman? Maalesef bu konuyla ilgili bilgi yok. Fakat Kasım ayını es geçmemesini diliyoruz.
 
    Önümüzdeki sene Xbox Live, PSN ve PC için çeşitli dijital platformlardan satışa sunulacak olan Counter Strike: Global Offensive'in Call of Duty veya Battlefield gibi rakip FPS'lere karşı neler yapabileceğini çok merak ediyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 02 Ekim Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Ekim Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 02 Ekim Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 02 Ekim Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 02 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler