Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor

15.05.2024 17:55 Mehmet Tandoğan

 
 
Bir süredir geliştirme aşamasında bulunan ve ilgi çekici bir yapıyı bünyesinde barındıran Crimson Desert sessizliğini koruyordu. Ancak ortaya çıkan yeni söylentilerle ve sızıntılarla beraber oyun için yeni bir demo sürümünün bizlere sunulacağını aktarabiliyoruz.
 
Oyunun 2025 yılında çıkış yapacağı söyleniyor 
 
 
 
Black Myth Wukong gibi Çin yapımı oyunların güvenilir bir kaynağı olarak karşımıza çıkan Lunatic Ignus, Crimson Desert için yeni detayları bizlere sundu. Ortaya çıkan söylentilere göre oyun 2025'in ilk çeyreğinde çıkışını gerçekleştirecek ve geliştirici ekip Pearl Abyss, 2024 yılı içerisinde oyunculara oynanabilir bir demo sürümü sunacak.
 
Bildiğiniz üzere daha önce de 2025 yılı içerisinde çıkış yapacağına dair çeşitli söylentiler ortaya çıkmıştı. Hatta Aralık 2023 tarihinde InsightKorea, oyunun resmi olmayan bir şekilde 2025 yılına ertelendiğini iddia etti. Dolayısıyla genel kanıya bakacak olursak belirtilen tarihte piyasaya sürülmesi bekleniyor.
 
Crimson Desert devasa bir fantezi dünyası içerisinde bizlere üst düzey bir deneyim sunmayı hedefliyor. Oyun içerisinde üç farklı kabile bulunuyor ve bu kabileler kıtaların kontrolü için büyük bir savaşa giriyor. Biz de oyun içerisinde hayatta kalma mücadelesine adım atmaya hazırlanıyoruz. Oyunda aynı zamanda hem aksiyon hem de rol yapma unsurlarına da yer aldığını söyleyebiliyoruz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler