Curiosity'nin Sonuna Gelindi

26.05.2013 21:13 Samet Konuksal


     Fable serisiyle birlikte yakından tanıdığımız Peter Molyneux, Lionhead Studios'tan ayrılarak mobil oyunlara yönelmişti. Molyneux'un bu taraftaki ilk oyunu olan Curiosity, oyunculara yönelik bir deney gibiydi. Molyneux'un Curiosity deneyinde sona gelindi.
 
    Hatırlayacağınız üzere Molyneux, bu oyunda bir küpün içerisine sadece bir kişinin erişebileceği bir sürpriz koymuştu. Molyneux bu sürprizi, "Hayat değiştirebilecek" seviyede tanımlıyordu. Küpte sona gelinmesiyle birlikte Molyneux'un sürprizi de ortaya çıktı.
 
    Belirtilenlere göre bu sürprize ulaşan oyuncu, Edinburgh'dan Bryan Henderson oldu. Bununla birlikte Henderson'un adının Molyneux'un bir sonraki oyunu Godus'taki bir tanrıya verileceği açıklandı. Ayrıca Henderson, Godus satışlarından da bir miktar pay alacakmış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Curiosity - What's Inside the Cube Platformlar: PC Mobil Geliştirici: 22Cans Dağıtıcısı: 22Cans Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Black Myth: Wukong'dan 7 Dakikalık Yepyeni Oynanış Videosu Geldi 01 Temmuz Darkest Dungeon II Xbox Konsollarına Geliyor: Türkiye Fiyatı Belli Oldu 01 Temmuz Yeni Crazy Taxi Oyunu Açık Dünya Çok Oyunculu Olacak! 01 Temmuz Steam Kullanıcıları Oynamadıkları Oyunlar İçin 19 Milyar Dolar Harcamış 01 Temmuz Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 01 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler