DMC: Devil May Cry, Captivate 2012 Videosu

10.04.2012 10:22 Talha Aynacı


   Capcom'un batılı yapımcıların eline emanet ettiği bir diğer önemli karakteri Dante, yeni görünümüyle serinin hayranları tarafından büyük eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Gelen tanıtım videolarında sıradışı bir evrene tanıklık ettiğimiz DMC: Devil May Cry'ın Captivate 2012 videosunda da odak noktasında yine bu çevre yapısını odak noktasına almış. 
 
   Bir spikerin konuşmasıyla açılış yapan videoda Dante "terörist" ve "cinsel sapık!?" olarak lanse ediliyor. Ardındansa anadan üryan karakterimizin karavanın içinde münasip bir şekilde giyinip bizi oynanış anlarına götürüyor. Ancak serinin sadık hayranlarından gelen yorumlarsa halen nefret dolu. Bakalım oyun, çıktığında nasıl bir etki bırakacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DMC Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Ocak 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Crazy Taxi Oyunu Açık Dünya Çok Oyunculu Olacak! 12 Dk önce Steam Kullanıcıları Oynamadıkları Oyunlar İçin 19 Milyar Dolar Harcamış 2 Saat önce Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 3 Saat önce Oynaması Ücretsiz Bleach: Brave Souls Switch Konsoluna Geliyor 4 Saat önce Enotria: The Last Song Fiziksel Sürümleri Duyuruldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler