Darksiders 3'ün Çıkış Tarihi 8 Ağustos Olarak Listelendi

03.04.2018 07:24 Gazali Çetinkaya

 
   THQ Nordic, Darksiders serisinin yeni oyunu Darksiders 3'ü bu yıl içinde çıkarmayı planlıyor ve ve planlanan bu çıkış tarihi 8 Ağustos olabilir.

   Avustralyalı oyun mağazası Darksiders 3'ün çıkış tarihini 8 Ağustos 2018 olarak listeledi. Çıkış tarihi kısa bir süre sonra TBC (Teyit edilecek) 2018 olarak değiştirdi. Değiştirilmeden önce alınan ekran görüntüsüne aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 
   Darksiders III PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor.

   Serinin yeni oyununda Dört Atlı'nın en tahmin edilemeyen, en gizemli üyesi Fury ana karakter olarak karşımıza çıkacak. Dünya'daki iyilik ve kötülük arasındaki dengeyi düzeltmek için kırbacına ve büyüsüne güvenmek zorunda kalan büyücü Fury'nin amacı Yedi Ölümcül Günah'ın eşsiz fiziksel versiyonlarını yok etmek olacak.

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 3 Saat önce Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 3 Saat önce Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 3 Saat önce Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 4 Saat önce Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler