Darksiders'ın Ön Siparişine Oyun Hediyesi

19.08.2010 18:14 Samet Konuksal


 
 
     Vigil Games'in yapımcılığını yaptığı ve bu senenin başında konsollarda gördüğümüz Darksiders: Wrath of War'ın PC çıkışına az bir süre kala oyunun ön sipariş ekstraları açıklandı.
 
     Yapılan açıklamaya göre şuanlık sadece dijital satış ve sunum yapan sitelerle anlaşan THQ, Darksiders: Wrath of War'ı Steam'den alan kullanıcılara ücretsiz olarak $20 değerindeki orjinal oyunu ve ek paketini içeren Titan Quest: Gold paketini sunuyor. Diğer bir site Direct2Drive'da ise ön sipariş yapanlara Darksiders'ın yanında yine $20 değerindeki Red Faction: Guerilla veriliyor.
 
     24 Eylül'de PC çıkışını yapacak Darksiders: Wrath of War'ın bu kampanyasını kaçırmamak için oyunun Steam sayfasına buradan, Direct2Drive sayfasına ise buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Darksiders: Wrath of War Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Vigil Games Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 3. Çeyrek 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Avatar: Frontiers of Pandora Steam'e Geldi: İşte Fiyatı 2 Saat önce The Sims'e Rakip Olacak Life by You İptal Edildi! 4 Saat önce Korku Oyunu A Quiet Place: The Road Ahead Duyuruldu 4 Saat önce Nintendo Direct 2024 Sunumu Duyuruldu: Switch 2 Geliyor Mu? 5 Saat önce Alone in the Dark Geliştiricisi Beklentileri Karşılayamadığı İçin Kapatıldı! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler