Devil May Cry 4 ve Lost Planet Games on Demand'da

Devil May Cry 4 hala grafikleriyle birçok oyuna taş çıkaracak kadar kaliteli
23.12.2009 00:38 Alkan Adakaner

Capcom'un bir süre önce Games on Demand servisinde çıkacağını açıkladığı Devil May Cry 4 ve Lost Planet Colonies artık bu servisten indirilebilir.
 
Avrupa ve Amerika Xbox Live servislerinde bulunan bu oyunlardan Lost Planet Colonies Japonya'da indirime sunulmadı, Devil May Cry 4 ise henüz Kore ve Japonya'da indirilebilir durumda bulunmuyor.
 
Capcom oyunların fiyatlarının bölgelere göre değişiklik gösterdiğini açıkladı.
 
Lost Planet Colonies'in İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca ve Korece dil desteği bulunrken, Devil May Cry 4 ise İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca dillerini destekliyor.
 
 
kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam Kullanıcıları Oynamadıkları Oyunlar İçin 19 Milyar Dolar Harcamış 9 Dk önce Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz Bleach: Brave Souls Switch Konsoluna Geliyor 2 Saat önce Enotria: The Last Song Fiziksel Sürümleri Duyuruldu 3 Saat önce MARS 2120'nin Tam Sürüm Çıkış Tarihi Açıklandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler