Disney Infinity'nin Detayları Ortaya Çıktı

Star Wars karakterleri de Toy Box'a katılır mı?
17.11.2012 07:22 Alkan Adakaner


     Activision'ın Skylanders ile büyük bir satış başarısı yakalaması Disney'i harekete geçirmiş gibi görünüyor. Firmanın "Disney Infinity" adıyla anılan projesi ortaya çıktı. Bu projenin kod adı ise "Toy Box" olarak seçilmiş.
 
      Ortaya çıkan bilgilere göre oldukça büyük bir proje olan Toy Box fiziksel objelerle etkileşim kurabileceğimiz (Skylanders) bir yapım olacak. Bu proje şu an için konsollara özel olarak hazırlanıyormuş. 
 
      Disney/Pixar karakterlerinin ve mekanlarının oyunda mobil ve online uygulamalarla da bağlantı halinde olacağız. Disney'den Roger Iger'a göre  oyunda "sonsuz olasılıklar" bulunacak. Bu nedenle projeden Disney Infinity olarak da bahsediliyormuş.
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 04 Ekim Saber Interactive Büyük Bütçeli Avatar Oyunu Üzerinde Çalışıyor 04 Ekim Star Wars Outlaws İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 100'den Fazla Düzeltme 04 Ekim Sid Meier’s Civilization VII Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 04 Ekim The First Berserker: Khazan'dan Dikkat Çekici Sinematik Fragman 04 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler