Dynasty Warriors Vita'da 4 Mini Oyun Var

Kendinizi oyundaki generallerden birisi yerine bu şekilde koyabileceksiniz
27.11.2011 10:59 Alkan Adakaner

      Tecmo Koei'nin Avrupa'da Playstation Vita'nın çıkış oyunlarından birisi olarak açıkladığı Dynasty Warriors Next'in "Play Mode"unun ayrıntıları ortaya çıktı. Bu modda 4 adet mini oyun bulunuyor.
 
      Bu mini oyunlardan ilki olan Musou Snap'de aslında bir oynanış öğesi bulunmuyor. Musou Snap bize generallerden birisi yerine geçip veya oyundaki eşyalardan birisi ile fotoğraf çektirme imkanı veriyor.
 
      At yarışı adlı mini oyunda ise bir yandan yarışırken diğer yandan da önümüze çıkan engelleri aşmamız gerekecek. Mesela çeşitli düşman türlerini silahımızla atımızın yolundan temizleyeceğiz. Iron Wall adlı mini oyunda ise Vita'nın dokunmatik ekranı ve harekete duyarlı sensörü sayesinde düşmanları yok etmeye çalışıyoruz.
 
     Birinci kişi bakış açısına sahip shooter öğelerine de sahip olacak mini oyunlar arasında Kanji'leri (Çin kökenli yazı karakterlerine Japonca'da verilen isim) dokunmatik ekranı kullanarak doğru şekilde (o çizgilerin sırası var) yazmaya çalışacağımız bir bölüm de bulunuyor.
 
    Aşağıda bu modlara ait yeni görüntüleri bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dynasty Warrirors (Vita) Platformlar: VITA Geliştirici: KOEI Dağıtıcısı: KOEI Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunu Ertelendi 1 Saat önce Efsanevi Avcı Star Wars: Bounty Hunter Remaster İle Geri Dönüyor 2 Saat önce Korku Oyunu Deep Cuts Sanal Başlıklar İçin Duyuruldu 3 Saat önce Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler