EA Games'in 2012 Çıkış Takvimi

05.05.2011 15:25 Gökhan Yılmaz

     Electronic Arts geçtiğimiz yılın mali verilerini sunarken firmanın bir sonraki yıl piyasaya süreceği oyunlar ortaya çıktı. Yayınlanan listede Battlefield 3 ve Mass Effect 3'ün el konsolları için de çıkacağı görülüyor. Bu yapımların mobil cihazlar dışında NGP ve 3DS için geliştirileceği tahmin ediliyor. Ayrıca yaz aylarında konsollara çıkacak duyurulmamış bir The Sims oyunu ve 2012'nin ilk çeyreğinde geleceği düşünülen dört yeni spor oyunu bulunuyor. Tüm listeye aşağıdaki resimden ulaşabilirsiniz.
 
 
     Mass Effect 3'ün daha yeni 2012'ye ertelendiğini hatırlatalım. Listede 2011'in son çeyreği olarak görünmesine rağmen önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde çıkacak. Ayrıca bu yılın içinci yarısında gelmesi planlanan Star Wars: The Old Republic de listenin dışında tutulmuş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation 5 Pro Konsolu Yarınki Etkinlikte Tanıtılabilir 13 Dk önce Carmen Sandiego Reboot Duyuruldu: İkonik Hırsız Geri Dönüyor 1 Saat önce Days Gone Yönetmeni Karakterin Astro Bot'a Eklenmesinden Rahatsız 5 Saat önce Rockstar Games'ten GTA 6 İçin Heaven 17 Şarkı Grubuna Komik Teklif 6 Saat önce Astro Bot İçin Yeni Ücretsiz DLC Yolda: İşte Detaylar 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler