EMEA Masters Spring 2024'te Grup Aşaması Tamamlandı!

22.04.2024 14:16 Hamit Can Sayılgan

 
 
    League of Legends EMEA Masters Spring 2024 turnuvasında grup aşaması tamamlandı. Temsilcilerimizden yalnızca Beşiktaş Esports, üst tura çıkarken Papara SuperMassive ve Boostgate Esports turnuvadan elendi. 
 
     A grubundan, Beşiktaş Esports ile Geekay Esports, B grubundan, SK Gaming Prime ile Karmine Corp Blue, C grubundan Team BDS Academy ve Nigma Galaxy MENA ve D grubundan Eintracht Spandau ile Anonymo Esports üst tura yükseldi.    
 
     Grup aşamasının ikinci gününde Beşiktaş Esports, ilk rakibi Los Heretics'e 1-0 mağlup oldu, ikinci rakibi Zero Tenacity ve üçüncü rakibi Geekay Esports karşısında ise 1-0 galibiyet elde etmeyi başardı ve toplamda 4 galibiyet ve 2 mağlubiyet sayısıyla grup aşamasından üst tura yükselmeyi başardı. A grubundan Beşiktaş Esports ile Geekay Esports üst tura yükseldi. 
 
     B grubunda temsilcimiz Boostgate Esports rakipleri Karmine Corp Blue, Dsyre ve SK Gaming Prime karşısında galibiyet elde edemedi ve turnuvaya veda etti. B grubundan üst tura yükselen takımlar ise SK Gaming Prime ile Karmine Corp Blue oldu.
 
     C grubunda temsilcimiz Papara SuperMassive rakipleri Nigma Galaxy MENA, Team BDS Academy ve Guasones Team karşısında galibiyet elde edemedi ve turnuvaya veda etti. C grubundan üst tura yükselen takımlar ise Team BDS Academy ile Nigma Galaxy MENA oldu. 
 
     Playoff karşılaşmaları 22-23 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek. Beşiktaş Esports, Playoff etabında SK Gaming Prime ile eşleşti. Karşılaşma 22 Nisan Pazartesi günü saat 18:00'da oynanacak.   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 17 Dk önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 2 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 2 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 3 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler