Electronic Arts'tan Yeni Bir "Spore" Oyunu Geliyor

11.07.2010 10:37 Alkan Adakaner


 
     San Diego Comic Con organizatörleri 24 Temmuz Cumartesi günü etkinlikteki  panellerle ilgili bilgileri açıkladı. Bu bilgiler arasında Electronic Arts'ın yeni bir Spore oyununu duyuracağı da bulunuyor.
 
      Bigdownload'ın listesine göre de Electronic Arts' Maxis, bilim kurgu aksiyon-rpg oyununun duyurusunu yapacak. Bu daha önce sözü edilen ve Electronic Arts'ın Mayıs ayında lisansını aldığı Darkspore olabilir.
 
      Comic Con'da Cumartesi günü Guild Wars 2, Red Faction Armageddon, God of War ve Epic Mickey gibi isimlerle ilgili paneller de düzenlenecek.

      22-25 Temmuz tarihleri arasında  San Diego Convention Center'da düzenlenecek olan Comic Con'da Capcom'dan Keiji Inafune'nin de yeni bir oyun duyurusunu yapacağını hatırlatalım.
 
kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spore Platformlar: PC Geliştirici: Maxis Dağıtıcısı: EA Games Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 4 Eylül 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Oynaması Ücretsiz Bleach: Brave Souls Switch Konsoluna Geliyor 45 Dk önce Enotria: The Last Song Fiziksel Sürümleri Duyuruldu 1 Saat önce MARS 2120'nin Tam Sürüm Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler