Enslaved'in DLC'si Yan Öyküye Sahip Olacak

16.07.2010 10:06 Alkan Adakaner


 
      Ninja Theory patronu Tameem Antoniades Enslaved: Odyssey to the West'in indirilebilir içeriğinin ana hikayeden bağımsız bir senaryoya sahip olacağını açıkladı.
 
      Antoniades Enslaved'in DLC'si ile ilgili doğrudan şu sözleri söyledi "Oyunun DLC'si yan öyküye sahip olacak. Hikayenin başlangıcında, ortasında ve sonunda çok net olmak istiyoruz, yani DLC'lerin boşlukları doldurmasına gerek duymayacaksınız."
 
     Tammem Antoniades daha önce de oyunun indirilebilir içeriğinin multiplayer tabanlı değil hikayeye odaklı olacağını açıklamıştı. Bunun anlamı yeni karakterlerle karşılaşacağız demek oluyor.
 
      Aynı evrende geçen farklı bir karakterlerin anlatıldığı bir DLC eminim oyuncuların çok ilgisini çekecektir. Umarız bu yöntem hikayede bilerek boşluk bırakıp sonra da bunu ücretli olarak satan geliştiricilere örnek olur.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Enslaved Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Champions 2024 Şampiyonu EDward Gaming Oldu! 25 Ağustos Silent Hill'den Esinlenen Post Trauma'nın Çıkış Tarihi Açıklandı 25 Ağustos Phantom Blade Zero'dan Dikkat Çekici 8 Dakikalık Oynanış Videosu 25 Ağustos Türk Yapımı Black State'ten 8 Dakikalık Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 25 Ağustos Resident Evil'dan İlham Alan Tormented Souls 2'den Oynanış Videosu 25 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler