Eski Naughty Dog Yapımcılarından Sonic Oyunu!

06.02.2014 22:40 Samet Konuksal

 
    Bildiğiniz gibi Sega, Nintendo ile birlikte üç oyunluk Sonic anlaşması sağlamıştı. Bu anlaşmanın en yeni parçası Sonic Boom, gün itibariyle duyuruldu.
 
    Wii U ve Nintendo 3DS için geliştirilen Sonic Boom, serinin bazı karakterlerinin yeniden tasarlanmış halini içeriyor. En önemli noktaya gelirsek, Sonic Boom'un Wii U sürümünü Big Red Button Entertainment isimli bir stüdyo geliştiriyor. Bu stüdyo Jak ve Crash Bandicoot döneminde Naughty Dog'ta çalışmış Bob Rafei ve Dan Arey gibi isimler tarafından kurulmuştu. Ekip, Sonic Boom'u CryEngine 3 kullanarak geliştiriyor. Öte yandan oyunun 3DS sürümü ise, Sly Cooper serisinin el konsollarına portuyla uğraşan Sanzaro Games tarafından yapılıyor.
 
    Sonic Boom ile gelen tasarımsal değişikliklerin sadece bu oyunda ve oyunla ilgili olan TV şovunda kullanılacağı belirtiliyor. Yani Sonic serisinin yeni oyunları, eski tasarımlarla karşımıza çıkacak. Oyunun yayınlanan ilk videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. 
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sonic Boom Platformlar: 3DS Wii U Geliştirici: Sanzaru Games Dağıtıcısı: Sega Tür: Platform Çıkış Tarihi: 21 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Tamamlandı! 1 Saat önce Assassin’s Creed Serisinin Yeni Oyunları Yolda (Video) 1 Saat önce Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler