Evolve, Bu Hafta Sonu PC ve Xbox One'da Ücretsiz

31.08.2015 21:51 Tunahan Başol


     Çıkış gününde bile oyuncuları DLC'ye boğan ve tekrar oynanabilirlik konusunda kısır bir yapı sunan Evolve pek de beklenilen başarıya ulaşamadı. Geliştiriciler de bu durumu biraz olsun düzeltmek için oyunu önümüzdeki hafta sonu PC ve Xbox One'da sınırlı süre boyunca ücretsiz olarak sunacak.
 
     4 canavar, 18 avcı, 5 oyun modu ve 19 haritayı ücretsiz olarak sunacak olan oyun, halihazırda oyuna sahip olan oyuncular için ise çıkmış olan tüm DLC karakterlerini ücretsiz olarak sunacak. 
 
     Ayrıca bu etkinliğe katılan tüm oyunculara "Meteor Goliath" karakteri tamamen ücretsiz olarak sunulacak. 4 Eylül'de başlayacak olan etkinlik hafta sonu boyunca devam edecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Evolve Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Turtle Rock Studios Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 22 Dk önce GTA 5 İçin Evil Soul Adlı Yepyeni Korku Modu Yayınlandı 2 Saat önce Dragon's Dogma 2 Ücretsiz Deneme Sürümüne Kavuştu 3 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Bugün Başlıyor! 4 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Tamamlandı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler