FF: Type 0'dan Seyrine Doyum Olmayacak Videolar

Videolarda oyunun ana karakterlerini de görme şansını buluyoruz.
20.07.2011 12:49 Levent Polater

 
    2 UMD ile gelen Final Fantasy Type-0'nun ismini bu aralar daha fazla duymaya başladık. Square Enix'in PSP platformu için çok uzun zamandır geliştirdiği ve bizi beklettiği oyun için oynanış videoları artık gelmeye başladı.
 
    Bugün Final Fantasy: Type-0 için 2 video birden görücüye çıktı. İlki tam 5 dakika uzunluğunda CGI ve oyun içi sahnelerden oluşturulan tatmin edici bir video. Oyunun oynanış mantalitesi ve arasahne kalitesini buradan tekrar görme şansını elde ediyoruz.
 
    Bir diğer videomuzda ise bir Japon oyuncu, erken bir biçimde oyunu deneme fırsatı buluyor ve bize bunları gösteriyor.
 
    Unutmadan yapımın Japonya çıkış tarihi de verildi. 13 Ekim'de Japonya raflarını süsleyecek olan oyunun şimdilik Batı sürümünün ne zaman elimize ulaşacağı söylenmedi. Umalım da 2012'ye kaymasın. İşte yeni videolar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy Type 0 Platformlar: PSP Mobil VITA Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 3. Çeyrek 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 30 Haziran Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 30 Haziran GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler