Final Fantasy Type 0 Beğenilmeye Devam Ediyor

Final Fantasy Type Zero'da 13 oynanabilir karakter olacak
25.10.2011 10:10 Alkan Adakaner

 
      Final Fantasy serisinin çok büyük ihtimalle PSP'deki son oyunu olan Final Fantasy Type 0'nun yeni bir incelemesi Japon Dengeki dergisinden geldi. Oyunu inceleyen derginin 4 editörünün puanları ise 90, 95, 90, 90 oldu.
 
     Oyundaki kamera sisteminin bazen sorun yarattığını belirten editörler buna rağmen savaşlardaki yüksek heyecan ve oyunun genişliğinin beğeni toplayacağını söylüyorlar. Bu arada Final Fantasy Type 0 iki disk olarak piyasaya çıkmış. İlk diskte giriş bölümü, 1. bölüm, son bölüm ve son zindan bulunurken; 2. diskte ise multiplayer ve diğer bölümler varmış. Gerçekten de ilginç bir bölünme olmuş.
 
      Famitsu dergisi de Final Fantasy Type Zero'yu incelemiş ve oyuna 40 üzerinden 39 puan vermişti. Yani Japonlar genel olarak oyunu çok beğendi. Umarız biz Batılı oyuncuları da unutmazlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy Type 0 Platformlar: PSP Mobil VITA Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 3. Çeyrek 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler