Forza 3 Hasar Modellemesi Videosu

07.10.2009 13:29 Ersin Kılıç

Yeni nesil oyunlar ile birlikte grafiksel anlamda da oldukça büyük oluyor. Özellikle son dönem araba yarışı oyunlarında bir çok kıyaslamalara şahit olduk. Bu kıyaslama unsurlarından en önemlilerinden birisi de oyundaki hasar modellemelerine ait.
 
Bazı oyunlar hasar modellemesinden tam puan alacak kadar gerçekçilik sunarken bazıları ise malesef bu konuda sınıfta kaldılar. 
 
IGN sitesi de ay sonunda çıkacak olan Forza Motorsport 3'ün hasar modellemesi ile ilgili bir video yayınladı. oyundaki fizik ve hasar modellemesini göstermek için oyuncu elinden geleni yapmış.
 
İşte o video ;
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Motorsport 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 23 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler