GeoW: Judgment Yeni Bir Üçlemenin Başlangıcı mı?

07.07.2013 15:29 Samet Konuksal


    Gears of War serisinin ilk üç oyunuyla Epic Games büyük beğeni toplamıştı. Ancak sonradan gelen ara oyun Gears of War: Judgment, büyük eleştirileri de beraberinde getirmişti. People Can Fly'ın geliştirdiği Gears of War: Judgment için yeni bir haber ortaya çıktı.
 
    Bir People Can Fly çalışanı, LinkedIn profilindeki CV'sinde Gears of War: Judgment adına ilginç bir bilgi verdi. Gears of War: Judgment'in hikaye tasarımcısı, CV'sinde oyundan "Yeni bir üçleme" olarak bahsetti.
 
    Bakalım ilerleyen dönemde seriyle ilgili yeni bir açıklama gelecek mi? Bildiğiniz üzere Halo serisi de Halo 4'le birlikte yeni bir üçleme aşamasına geçmişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War: Judgment Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: People Can Fly Dağıtıcısı: Microsoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 19 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Viking Temalı Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Norse Duyuruldu 45 Dk önce Orta Çağ Temalı Aksiyon Rol Yapma Oyunu Alkahest Duyuruldu 2 Saat önce Dead Rising'in Remaster Sürümü Duyuruldu: Yenilenmiş Grafikler 3 Saat önce İlk Resident Evil Oyunu GOG Platformunda Satışa Sunuldu 3 Saat önce Stellar Blade'in Güncel Satış Sayısı Açıklandı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler