Google Maps Şimdi de NES Platformlarında!

31.03.2012 21:53 Samet Konuksal


     PC'lerden ulaşılabilen, telefonlara ve tabletlere de uygulanan Google Maps, aktif olduğu platformlara bir yenisini daha ekledi. Google Maps şimdi de Nintendo'nun Nintendo Entertainment System'inde!
 
     Dünya devlerinden Google, 1 Nisan gelmeden takipçileriyle birlikte 1 Nisan sürprizini paylaştı. 1 Nisan'ı bir videoyla kutlayan Google, Google Maps'ı dönemin tarzıyla birlikte NES'e uyguluyor.
 
     Kaseti arkasından üflemek gibi eski ama işlevsel yöntemleri de bizlere hatırlatan Google Maps'ın bu videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Eğer Google Maps'ı bu haliyle denemek istiyorsanız da buraya tıklayıp sağ üstteki Macera bölümüne tıklayabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 1 Saat önce Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 2 Saat önce Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 2 Saat önce The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 7 Saat önce Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler