Half-Life 3 İsyanı Devam Ediyor

12.08.2011 12:00 Gökhan Yılmaz

     Dün yayınladığımız haberde Kanadalı oyuncuların Valve ofislerinin önünde pankart açtığını ve Gabe Newell ile çektirdikleri resmi göstermiştik. Half-Life 3 için düzenlenen bu küçük protesto ikinci gününde biraz daha büyüme gösterdi. Şimdi oyun camiası bu etkinliği daha da büyütmek için organize olmaya çalışıyor.
 
     Yeni katılan protestocu arkadaş havanın çok elverişli olduğunu, yan yana bulunan binalardaki Valve, Bungie ve Microsoft çalışanlarının çok iyi davrandıklarını söylüyor. Protestocular gün bitiminde ne yazık ki evlerine dönmek zorunda kalmışlar fakat bu olay daha büyük ve etkili bir etkinlik için kıvılcım olabilir.
 
 
Aynı zamanda Microsoft için de küçük bir istek pankartı açılmış (Windows Office yardımcılarından biri olan Ataç'ın geri dönmesi isteniyor):
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 2 Dk önce EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 16 Dk önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 1 Saat önce GeForce NOW kütüphanesine 22 Yeni Oyun Dahil Oluyor: Tam Liste 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Tamamlandı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler