Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı

18.05.2024 15:36 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştiriciliğini Ninja Theory ve yayıncılığını Xbox stüdyosunun üstlendiği devam oyunu Senua's Saga: Hellblade 2 için yeni ekran görüntüleri ortaya çıktı. Ekran görüntüleriyle beraber bazı ortamların yanı sıra çeşitli karakterlerin de gün yüzüne çıktığını görebiliyoruz.
 
Hellblade 2'nin çıkışına günler kaldı
 
 
 
Bildiğiniz üzere devam oyunu 21 Mayıs tarihinde Xbox Series konsolları ve PC için çıkışını gerçekleştirecek. Aynı zamanda ilk gün oyun abonelik hizmeti Game Pass'te de yerini alacak. Hellblade 2'de oyuncular ilk oyunda yer alan oynanış mekaniği ile beraber karşı karşıya kalacak ve burada daha acımasız ve içgüdüsel bir dövüş sistemi bulunacak.
 
Unreal Engine 5 oyun motoru tarafından desteklenen yapım hem NVIDIA DLSS 3 hem de AMD FSR 3.0 teknoloji desteklerine sahip olacak. Bu sayede ekran kartına çok fazla yük bindirmeden ve aynı zamanda görüntü kaybı yaşamadan daha yüksek fps'lerde oyunu oynayabileceksiniz. Yeni ekran görüntülerine ise aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade'in Güncel Satış Sayısı Açıklandı 4 Saat önce Atari Oyunlarını Severler İçin Yeni Koleksiyon Paketi Duyuruldu 5 Saat önce Okul Yönetimi Simülasyon Oyunu Let's School Konsollar için 16 Temmuz'da Çıkıyor 6 Saat önce Bulmaca Platform Oyunu DROS, 12 Temmuz'da Switch için Piyasaya Çıkıyor 6 Saat önce Minds Beneath Us 31 Temmuz'da PC için Çıkış Yapıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler