Hideo Kojima, Death Stranding'in Japonca Seslendirmesinin Bittiğini Duyurdu

08.08.2019 19:12 Nursema Emre

 
Kojima, Death Stranding için sürekli olarak sosyal medya üzerinden paylaşım yapmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra dün açık dünya macera olacak oyunun PlayStation 4'e özel bir oyun olmayabileceği de oyuncularla paylaşıldı.
 
Öncesinde PlayStation.com adresinde PlayStation 4 özel oyunları arasında yer alan oyun, bir süre önce bu listeden çıkartıldı. Hatta oyunun kapak görselinde bulunan 'Only on PlayStation 4' yazısı da kaldırıldı. Bu durum oyunun PlayStation 4 için değilde PlayStation 5 için de çıkabilme olasılığını oyunculara düşündürttü. 
 
Şimdi ise Kojima Twitter aracılığıyla Death Stranding'in Japonca seslendirilmesi aşamasının bittiğini duyurdu. İşte ilgili tweet: 
 
 
"Japonca seslendirme aşamasının bitişini Death Stranding seslendirme aktörleriyle birlikte kutladık. Sıkı çalışmanız için hepinize teşekkür ediyorum."

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield İçin Yeni Güncelleme Birçok Sorunu Ortadan Kaldırıyor 33 Dk önce Batman: Arkham Shadow Ekim Sonunda Geliyor 49 Dk önce EA Sports FC 25'te Yer Alan Yenilikler: Satın Almaya Değer Mi? 1 Saat önce 2001 Yılında Piyasaya Sürülen Aksiyon Oyunları 2 30 Eylül 2001 Yılında Piyasaya Sürülen Aksiyon Oyunları 30 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler