INDIKA, PS5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor: İşte Çıkış Tarihi

14.05.2024 12:43 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını 11 bit studios ve geliştiriciliğini Odd Meter ekibinin üstlendiği INDIKA açıklanan detaylara göre PlayStation 5 ve Xbox Series konsollarına geliyor. Bu sürümler başlangıçta PC sürümüyle beraber çıkış yapması planlanmıştı ancak ne yazık ki ertelenmek durumunda kaldı. Şimdi ise oyunun konsol sürümünün 17 Mayıs tarihinde piyasaya sürüleceğini aktarabiliyoruz.
 
Alternatif Rusya'da geçen bir deneyim
 
 
 
19. yüzyılın alternatif Rusya'sında geçen INDIKA, gerçekten de tuhaf bir yapıyı bünyesinde barındırıyor ve oyunculara üçüncü şahıs kamera bakışıyla beraber bulmaca-macera deneyimi sunuyor. Yapım içerisinde daha çok dini görüşlerin farklı şekillerde ele alındığını ve ana karakterimizin ise kendini keşfetme yolculuğuna adım attığını görebiliyoruz.
 
Genç bir rahibenin hikayesini anlatan oyun içerisinde soğuk ortamlara doğru geçiş yapabiliyor, ilgi çekici bulmacalarla karşı karşıya kalıyor ve Steam sayfasına bakacak olursak, oyunun çok olumlu etiketine sahip olduğunu belirtebiliyoruz. Son olarak genel olarak oyuncular tarafından belirtilene göre oldukça kısa olduğunu da aktarabiliyoruz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler