Ignition PSP 2 için Bir Oyun Hazırlıyor

PSP 2 için hazırlandığı söylenen oyunlar şimdiden heyecan yaratıyor
25.05.2011 11:33 Alkan Adakaner


     Son dönemlerde El Shaddai ve Deadly Premonition adlı oyunları ile adından söz ettiren Ignition Entertainment PSP 2 için de bir oyun hazırlıyor. 
 
     Collapse-TheGame.com alan adının haklarını da onaylattıran Ignition'ın bu projesinin E3 2011'deki Sony'nin sunumunda olma ihtimali de bulunuyor. Anlaşılan E3'te PSP 2 için çok sayıda oyun duyurusuna tanık olacağız.
 
     Deadly Premonition ile büyük hayal kırıklığı yaratan Ignition Entertainment, umarız El Shaddai gibi orijinal bir yapımla karşımıza çıkar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 13 Dk önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 1 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 2 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler