Karşınızda Enfes Bir Halo Filmi!

Durmak yok Master Chief, yola devam!
21.12.2011 02:37 Levent Polater

 
    Kotaku okuyucularından Philip Kang, tek başına büyük bir işe kalkışmış. Tamamen Halo 3 oynanışıyla kendi Halo filmini yaratmayı başaran bu hünerli oyunsever, bunu Youtube'da da paylaşarak herkesin beğenisine sunmuş.
 
    Tam 22 dakika uzunluğundaki bu videoyu hazırlamak sanıldığı kadar kolay değil. Her çekimin ortalama 5 saat veya daha fazla sürdüğünü söyleyen Philip, 2 dakikalık ilk sahnenin 55 çekimden oluştuğunu ve sadece bu sahnenin 275 saatte hazırlandığını söylüyor.
 
    Tek kontrol edilebilir karakter Master Chief olduğundan diğer asker ve düşman yapay zekası çoğu sahnede manipule edilerek zorlandı. Bu da sahnenin doğru aksiyonlara sahip olması için yüzlerce kez tekrarlanması anlamına geliyor.
 
    Kamera eş zamanlı kontrol edildiğinden işin daha zorlaştığını belirten Kang, "Eye of the Storm" adını verdiği bu çalışmayla ilk defa bir campaign sahnesinden film yaratan oyuncu olmayı başarıyor. Şimdi bu harika film ile sizi başbaşa bırakıyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
HALO 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 26 Eylül 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler