Kojima: Zone of the Enders 3'ü Başkası Yapsın

Zone of the Enders serisini oynamadıysanız çok şey kaçırıyorsunuz.
16.09.2011 23:06 Levent Polater


    Hideo Kojima deyince ilk aklımıza gelen Metal Gear Solid olur. Fakat bu dahi yapımcının oyun endüstrisine yön verdiği önemli bir kozu daha var. Tabiiki de Zone of The Enders serisinden bahsediyorum. Playstation 2 döneminin en hareketli oyunlarından mecha aksiyonu ZotE'nin üçüncüsünü çok uzun zamandır bekliyoruz. Peki Kojima bu oyuna ne zaman el atacak?
 
    Kojima ve firması Kojima Productions ile ilgili bir son röportajda kendilerinin Zone of the Enders 3 yapımına başladığını öğreniyoruz. Ancak şu anda firmanın böyle bir projeyi yürütmesi gerektiği kadar zamanı yokmuş. Bu yüzden Hideo Kojima, Zone of the Enders 3 projesini başka birilerinin yürütmesini istiyor.
 
    Kojima Productions'un Zone of the Enders 3'ü hangi platformlar için yapım aşamasına soktuğu bilinmiyor ancak kesin bir şey var ki oyun geliştirme sürecinin çok başlarında.
 
    Üçüncü yapımı bir kenara koyarsak ilk 2 oyunun HD sürümlerinin çok yakında bizlerle olacağını hatırlatalım. Zone of the Enders HD paketi PS3, 360 ve PS Vita için hazırlanıyor ve 2012'ye göz kırpıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Zone of the Enders HD Collection Platformlar: PS3 XBOX 360 VITA Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 30 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 28 Eylül Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 28 Eylül Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 28 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler