Kotaku UK: Switch için Üç Ace Attorney Oyunu Gelecek

14.11.2017 00:53 Gazali Çetinkaya

 
   Capcom başkanı ve baş işletme görevlisi Haruhiro Tsujimoto şirketin Ace Attorney serisi dahil olmak üzere Switch için Nisan 2018'den sonra çıkacak oyunlar geliştirdiğini açıklamıştı. Bugün, Kotaku UK iki bağımsız kaynaktan edindiği bilgiler sonucu Switch için üç adet Ace Attorney oyunu planlandığını yazdı. 
 
   Kotaku UK tarafından belirtilene göre ilk iki oyun Nisan 2018 - Ekim 2018 arasında çıkacak ve ilki Phoenix Wright: Ace Attorney, Phoenix Wright: Ace Attorney - Justice for All ve Phoenix Wright: Ace Attorney - Trials and Tribulations oyunlarının derlemesi, ikincisi ise Apollo Justice: Ace Attorney, Phoenix Wright: Ace Attorney - Dual Destinies ve Phoenix Wright: Ace Attorney - Spirit of Justice oyunlarının derlemesi olacak.
 
   Üçüncüsü ise Switch ile akıllı telefonlar için 2018'in sonlarında dünya genelinde aynı anda çıkacak Ace Attorney serisinden yeni bir oyun. Belirtilene göre çıkışında beş dava bulunacak ve ana karakter de Phoenix Wright olacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Black Myth: Wukong'dan 7 Dakikalık Yepyeni Oynanış Videosu Geldi 01 Temmuz Darkest Dungeon II Xbox Konsollarına Geliyor: Türkiye Fiyatı Belli Oldu 01 Temmuz Yeni Crazy Taxi Oyunu Açık Dünya Çok Oyunculu Olacak! 01 Temmuz Steam Kullanıcıları Oynamadıkları Oyunlar İçin 19 Milyar Dolar Harcamış 01 Temmuz Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 01 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler