Lego Pirates of Caribbean'ın İlk Oynanış Videosu

Jack Sparrow'u özleyen var mı?
07.03.2011 19:09 Ersin Kılıç


     Legolar ile soluksuz bir maceraya daha hazır olun. Star Wars, Indiana Jones, Harry Potter ve hatta Rock Band'ta bile karşımıza çıkan Legolar, bu seferde Pirates of the Caribbean serisini mesken tutuyor. Travelers Tales tarafından yapılan Lego Pirates of the Caribbean'ın ilk oynanış videosu yayınlandı.
 
     İlk tanıtım videosundan sonra Lego oyunlarının havasını sonuna kadar taşıyacağına emin olduğumuz Lego Pirates of the Caribbean'ın bu ilk oynanış videosu da oldukça eğlenceli bir havaya sahip. Co-op modu dışında 70 oynanabilir karakter ve 20 bölümden oluşacak olan oyunun bu yeni tanıtım videosunda co-op kısımlarına ve farklı karakterlere de yer verilmiş.
 
     Serinin tüm filmlerini içerecek olan oyunun kapanışı ise tabi ki Mayıs ayında vizyona girecek olan Stranger's Tides ile olacak. PC, PS3, Xbox 360, Wii, DS ve PSP dışında 3DS için de çıkışını yapacak olan oyunun BSC'ye özel bu yeni tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lego Pirates of the Caribbean Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Travellers Tales Dağıtıcısı: Disney Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Hearts 3 Tüm Ortamları Yenileyen 4K Doku Paketine Kavuştu 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında Son Hafta Başlıyor! 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Grup Aşaması Tamamlandı! 08 Temmuz Cities Skylines 2'nin Konsol Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 08 Temmuz Rogue Company Oyunundan Dr. Disrespect Kozmetikleri Kaldırıldı 08 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler