Lies of P için 2 Dakikalık Oynanış Fragmanı Yayınlandı

14.02.2023 11:50 Mehmet Tandoğan

 
 
IGN, bu yıl içerisinde çıkış yapacak olan ve Dark Souls'tan ilham alan Pinokyo temalı aksiyon rol yapma oyunu Lies of P için 2 dakikalık bir oynanış fragmanı yayınladı. Fragmanda çeşitli oyun içi atmosferler, karakter animasyonları, çevre fizikleri, oynanış sekansları ve daha fazlası yer alıyor.
 
Karanlık atmosfere sahip aksiyon rol yapma oyunu 
 
 
 
Bu oyunda biz oyuncular Pinokyo rolünü üstlenecek ve Geppetto'yu bulmak için yolumuza çıkacak olan her şeyi aşmak zorunda kalacağız. Ancak bu tabii ki kolay olmayacak. Derin dövüş - aksiyon sistemine sahip olarak karşımıza çıkacak olan Lies of P'de tehditleri ve tehlikeleri alt etmek için büyük bir maceraya çıkacağız.
 
Oyun içerisinde farklı farklı silahlar kullanabilecek, düşman saldırılarından kaçınabilecek ve karşı hamlede bulunabileceğiz. Pinokyo temalı bu yapım içerisinde farklı mekanikler de yer alacak. Oyun içerisinde "yalan söylemine bağlı olarak" rastgele görevler karşımıza çıkacak. Bu seçimler ve görevler oyunun ana hikayesine etki edecek.
 
Oyunda biz oyuncular zanaat mekaniği ile beraber yeni kombinasyonlar oluşturabilecek, çeşitli silahları bir araya getirebilecek ve düşmanlara karşı daha etkili bir şekilde savaşabileceğiz.
 
Yaklaşan souls-like aksiyon rol yapma oyunu bu yıl içerisinde PlayStaion 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S ve PC'de (Steam) piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. Oyun ayrıca ilk gün Game Pass hizmetine gelecek. 
 
Lies of P oynanış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lies of P Platformlar: PC Geliştirici: Round 8 Studio of Neowiz Dağıtıcısı: Neowiz Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 4 Saat önce Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 5 Saat önce Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 6 Saat önce Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 6 Saat önce 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler