Lindsay Lohan Grand Theft Auto V Davasında Yeni Kanıtlarını Mahkemeye Sundu

10.10.2014 14:26 Tayfun Kumaş

 
    Geçtiğimiz aylarda kendini Grand Theft Auto V'in bikinili kızına benzediğini ve kendi karakterinin kullanıldığını iddia eden Lindsay Lohan, 67 sayfalık kanıt raporunu mahkemeye sundu. Bu şikayetname ve rapor ile birlikte yeniden Take-Two Interactive ve Rockstar Games'ten şikayetçi oldu.

    Bir Hollywood muhabirinin bildirdiği bilgilere göre; Lohan, asıl davanın seyrini değiştirmeyi umararak, yeni kanıtlar hazırlayarak yeniden ortaya çıkmış. Yeni rapor ise 45 sayfa kanıtlara ayrılmış durumda. Raporun içeriğinde oyunun blu-ray diskinden alınan fotoğrafın (bikinili kadın) kendisi olduğunu iddia eden oyuncu, Rockstar'ın bunu izinsiz kullanmasından şikayetçi olmaya devam etti. Kendi görüntüsünü hiçbir telif ödemeden oyuna, billbordlara ve kahve bardaklarına bastıran Rockstar Games'in telif ödemesi yönünde oldukça ısrarcı.
 
    Rockstar Games ise ilgi çekmek ve kişisel olarak reklamını yapmak için böyle bir davaya bulaştığını belirtmişti ancak Lohan, Rockstar Games'ten bir telif almadan ve kendini haklı çıkarmadan davanın peşini bırakmayacak gibi görülüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 30 Haziran Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 30 Haziran GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler