Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı

06.05.2024 17:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Yepyeni bir Orta Çağ temalı şehir kurma oyunu Manor Lords için çeşitli modlar ortaya çıkmaya başladı. Bağımsız geliştirici Slavic Magic tarafından 26 Nisan tarihinde erken erişim olarak piyasaya sürülen bu yapım için gerçekten de eğlenceli diyebileceğimiz bir mod bizlere sunuldu.
 
Manor Lords'ta bir Shrek macerası
 
 
 
Çıkışıyla beraber büyük bir beğeni toplayan yapım, Rise to Prosperity, Restoring Peace ve çok daha fazlasını içeren bir mod kütüphanesine sahip. Şimdi ise yeni bir paket, televizyonlardan aşina olduğumuz Shrek karakterini doğrudan oyunun dünyasına adapte ediyor.
 
Geçtiğimiz günlerde One Proud Bavarian adlı bir X (eski adıyla Twitter) kanalı Shrek'in Manor Lords'taki herkesi bataklıktan korkutup kaçırdığı bir video paylaştı. Eğlenceli bir içerik olarak karşımıza çıkan bu mod elbette canınızın sıkıldığı zaman imdadınıza yetişebilecek bir yapıyı bizlere sunuyor. Aşağıda mod ile alakalı izleyebileceğiniz kısa bir video bulunuyor. İçeriğe göz atarak nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebilirsiniz.
 
Aynı zamanda mod dikkatinizi çektiyse buradan ulaşabilir ve kolay bir şekilde kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 2 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 2 Saat önce Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 6 Saat önce Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 7 Saat önce Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler