Marvel'ın Yeni Punisher'ı Belli Oldu!

10.06.2015 13:32 Ersin Kılıç


     Avengers, Iron Man, Thor ve dahası... Çizgi roman uyarlamalarını sevin ya da sevmeyin, eğer Marvel ve Netflix ortaklığında çekilen Daredevil'ı izlemediyseniz emin olun çok şey kaybediyorsunuz. Nisan ayında yayınlanan ve oldukça iyi yorumlar alan Daredevil şüphesiz bu senenin en iyi yapımlarından birisiydi.
 
     Dizinin ilk sezonundan sonra Daredevil karakteri Luke Cage, Iron First ve Jessica Jones gibi karakterler ile birlikte Defenders ekibinde yoluna devam edecekti. Ama ikinci sezonu planlanmamasına rağmen dizi o kadar çok sevilince hemen akabinde Marvel ve Netflix bir karara varıp Daredevil için ikinci sezon onayını vermişti. 
 
     Tabi ikinci sezon onayından sonra dedikodular da beraberinde geldi. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Jason Statham - Bullseye dedikodusu sıcaklığını korurken Marvel'dan ikinci sezon için beklenen bir duyuru geldi: Punisher!
 
     Çekilen birkaç film sonrası hakları Marvel'a dönen Punisher'ı Daredevil'ın ikinci sezonunda göreceğiz. Karakteri ise daha önce Walking Dead serisinde Shane'e hayat veren ve Wolf of Wall Street yanı sıra son olarak Fury filminde beyazperde de gördüğümüz Jon Bernthal canlandıracak. Punisher'ın Marvel evrenindeki daha da önemlisi Civil War'daki etkisini düşünecek olursak bu karakteri farklı yapımlarda da görme şansına erişebiliriz. 
 
     Son olarak eğer hala Daredevil'ı izlemediyseniz belki Spoiler olacak ama aşağıdaki video sizi biraz gaza getirebilir. 
 

İlgili İçerik Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 58 Dk önce PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 5 Saat önce Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 7 Saat önce Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler