Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı

08.05.2024 20:14 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony tarafından kullanıcılara sunulan PlayStation Plus hizmetine yeni oyunlar gelmeye devam ederken Mayıs ayının oyunları erişime açılmış durumda. Bu ayın PlayStation Plus Essential oyunları arasında EA Sports FC 24 (PS4, PS5), Ghostrunner 2 (PS5), Tunic (PS4, PS5) ve Destiny 2: Lightfall (PS4, PS5) yer alıyor.
 
Oyunları kütüphanenize eklemeyi unutmayın
 
 
 
PlayStation Plus üyeleri Ghostrunner 2, Tunic ve Destiny 2: Lightfall'ı 3 Haziran'a kadar oyun kütüphanelerine ekleyebilirken, EA Sports FC 24’ü 17 Haziran'a kadar hesaplarına dahil edebiliyor. Aboneler ayrıca EA Sports FC 24 için PlayStation Plus Football Ultimate Team Başlangıç Paketi'ni de alabiliyor. Bu paket içerisinde 82 puan ve üzeri puana sahip oyuncular, takas edilemeyen 11 oyuncu ve daha fazlası yer alıyor.
 
PlayStation Plus hizmeti dahilinde farklı abonelik seçenekleri bulunuyor. Essential aboneliği, kullanıcılara her ay birkaç ücretsiz oyuna erişim olanağı sunarak giriş seviyesi bir yapıyı içeriyor.
 
Öte yandan daha pahalı seçenekler arasında Ekstra ve Premium abonelikler bulunuyor. Bu aboneler, 400'e kadar PS4 ve PS5 oyununun yer aldığı Oyun Kataloğu’na erişebiliyor. Bunun yanı sıra Assassin's Creed yayıncısının seçilmiş oyunlarından oluşan Ubisoft + Classics kataloğuna da bir bakış atabiliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation Plus Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Interactive Entertainment Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon Prime Gaming Haziran Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 29 Mayıs Cyberpunk 2077'nin Geliştirilmesi Resmen Tamamlandı! 29 Mayıs CD Projekt Büyük Oyunları Daha Sık Yayınlamak İstediğini Bildirdi 29 Mayıs ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 29 Mayıs God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 29 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler