Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı

09.05.2024 19:35 Mehmet Tandoğan

 
 
Hi-Fi RUSH, The Evil Within ve Ghostwire: Tokyo geliştiricisi Tango Gameworks'ün kapatılmasından bir gün sonra Microsoft bünyesinde bulunan Xbox stüdyolarının patronu Matt Booty çeşitli açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda stüdyonun kapanmasıyla beraber “daha fazla prestij ve ödül kazandıran küçük oyunlara” ihtiyaçlarının olduğunu belirtti.
 
Daha küçük ölçeğe sahip oyunlar gelecek 
 
 
 
The Verge tarafından bildirilene göre Booty birçok Bethesda stüdyosunun kapatılmasının ardından geçtiğimiz günlerde personellere seslendi. Burada personellere önceki oyunlardan daha küçük projelere ihtiyaçları oldullarını vurguladı. Hatta geçmişte Hi-Fi Rush projesi de küçük bir oyun olarak tanımlanmıştı. Dolayısıyla ilerleyen süreçte bu nitelikte yeni oyunlar görebiliriz.
 
Hi-Fi Rush, ses alanında 2023 CEDEC ödülünü, en iyi ses tasarımı dalında 2023 Oyun Ödülünü ve daha fazlasını kazandı. Aynı zamanda Xbox Series X'te 87 (PC'de 90) Metacritic puanı elde etti ve eleştirmenlerin %96'sı oyunu tavsiye etti. Oyun, Mikami'nin ayrılmasından önce stüdyo tarafından yayınlanan en son ve deneyimli Japon geliştirici tarafından yönetilmeyen ilk oyundu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler