Monster Hunter 4'te Birkaç Yüz Kişi Çalıştı

26.09.2013 08:37 Alkan Adakaner


     Çok eskiye gitmeye gerek yok. Devil May Cry 4'ün 90 kişilik bir ekiple geliştirildiğini biliyoruz. Eskiden 30 kişilik bir ekiple oyun dünyasını sarsacak AAA kalitede oyunlar yapılıyordu. Şimdi ise durum farklı. Bunun bir başka örneği de Monster Hunter 4 oldu.
 
    Capcom'dan yapılan açıklamada Monster Hunter 4'ün birkaç yüz kişi tarafından geliştirildiği açıklandı. Kesin bir rakam verilemese de bu ifadeden oyun dünyasının nereye geldiğini görebiliyoruz. Üstelik Monster Hunter 4, 3DS'in standartlarından ötürü grafiksel üst düzey bir yapım da değil.
 
    Bugüne kaar 2.2 milyondan fazla sattığı açıklanan Monster Hunter 4, Capcom'u şimdiden büyük kâra geçirdi. Bu arada Resident Evil 6'nın yaklaşık 600 kişilik bir ekiple geliştirildiğinin de altını çizelim.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter 4 Ultimate Platformlar: 3DS Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 1. Çeyrek 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 4 Dk önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 1 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler