Moon Studios CEO: Bloodborne 2 %99 E3'te Gösterilecek

11.05.2017 21:43 Gazali Çetinkaya

 
   From Software bu E3'te Bloodborne 2'yi duyurur mu bilemeyiz ancak Moon Studios CEO'su ve oyun yönetmeni duyurulacağına oldukça emin. 
 
   Dün NeoGaf üzerinde "Bloodborne 2'yi E3'te göreceğimizi düşünüyor musunuz?" şeklinde bir başlık açıldı ve Ori and the Blind Forest geliştiricisi Moon Studios CEO'su / oyun yönetmeni Thomas Mahler başlığa "%99 eminim göreceğiz :)" şeklinde bir yorum attı.
 
   From Software geçtiğimiz yıl yaptığı bir açıklamada 3 oyun üzerinde çalıştıklarını söylemişti. Bunlardan birincisi karanlık atmosferi bulunan bir aksiyon rol yapma oyunu, ikincisi bir reboot (Armored Core oyunu olduğu resmi olarak doğrulandı), ve üçüncüsü ise kendilerinin de daha önce yapmadıkları tuhaf, ilginç bir oyun. 
 
   Sony Computer Entertainment ve FromSoftware ortaklığıyla sunulan aksiyon rol yapma oyunu Bloodborne 24 Mart 2015'te çıkış yaptı ve şu anda PlayStation 4 üzerinde ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bloodborne Platformlar: PS4 Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 2 Dk önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 19 Dk önce Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 47 Dk önce MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 1 Saat önce Korku Oyunu Autopsy Simulator İle Bedenleri İnceleyebileceksiniz 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler