NBA 2K21 Yeni Nesil Versiyonlarında Dört Kat Fazla Müzik Bulunacak

28.07.2020 14:12 Gazali Çetinkaya

 
2K Games, NBA 2K21'in müzik listesini açıkladı.

The Weeknd, Stormzy, The Strokes, Tarik ve daha fazlasından toplamda 52 müzik içerecek. Bu yıl mevcut nesildeki standart sürüm kapak yıldızı Damian Lillard'tan iki parça da listeye dahil olacak.

Yeni nesilde ise müzik listesi güncellenecek ve sayı 202'ye çıkacak. GameSpot'un haberine göre mevcut nesil sürümleri bu yeni müziklere sahip olmayacak.

NBA 2K21 PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC ve Stadia için için 4 Eylül'de çıkacak. PlayStation 5 ve Xbox Series X versiyonları ise çıkış oyunu olarak 2020 yılı sonlarında gelecek.

Müzikleri Spotify üzerinden dinleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NBA 2K21 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Visual Concepts Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 4 Eylül 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 02 Ekim Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Ekim Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 02 Ekim Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 02 Ekim Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 02 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler